


Це чудовий спосіб використати засохлий хліб. Домашні панірувальні сухарі можуть бути заготівлею - хлібну крихту помістіть у пакет і заморозьте

Час приготування овочів залежить від їхніх розмірів та мікрохвильової печі. Перед тим, як відправляти туди буряки, їх потрібно ретельно вимити

Народні засоби на кухні іноді дивують, однак працюють
Сирий шашлик без холодильника може не зіпсуватися трохи більше двох годин. У холодильнику він пролежить не більше трьох діб, але все залежить від маринаду
Часто буває, що бульйон або суп занадто жирні й навіть каламутні через це. Допоможуть забрати зайвий жир хліб, лід та кілька простих процесів
Для цього потрібні тверді помідори будь-якого сорту. Чері радять заморозити цілими або розрізати навпіл
Йтиметься про тверді сири. По-перше, справжній сир не коштуватиме дешево. По-друге, хороший продукт швидко пліснявіє та обвітрюється за кімнатної температури
Хороший продукт продають у бляшанці, жирність - 8,5%. А стікати з ложки якісне згущене молоко має тонкою безперервною цівкою
Це не означає, що за вмістом корисних речовин вони такі ж, як цей зелений овоч. Але наближені до нього – точно
Зробити ніж гострим можна за допомогою простих підручних засобів
Якщо плануєте з'їсти ягоди не одразу, то не мийте їх, а перекладіть у чистий контейнер, застелений паперовим рушником. Бажано в один шар
Що робити, якщо нема холодильника, а продукти потрібно зберегти
Він добре поєднується практично з усім. Крупу треба добре промити та варити у воді в пропорції 1:2. Смачніше, якщо попередньо булгур обсмажити
У курячий суп та другі страви з курки ця пряність не підходить. Покращує ефект присутності лаврового листя трохи орегано, базиліку та чебрецю
Ніколи не додавайте харчову соду для прискорення процесу. Так багато хто радить, але це неправильно. Зменшити газоутворення після бобових допоможе трохи яблучного оцту
Ароматна спеція допоможе швидко вивести жучків на кухні
Це не лише заморозка. Будь-яку зелень можна засолити та перетворити на густу пасту, соус. Вони можуть зберігатися в холодильнику довше року
До цих двох продуктів додаються найпростіші інгредієнти – отримуємо цікаві соуси для запікання м'яса або риби та заправки салатів
За кімнатної температури ягода пролежить трохи більше п'яти днів. У відсіку для овочів можна збільшити термін придатності до двох тижнів, але треба дотримуватися правил
Недобросовісні продавці додають до риби барвники, желатин для збільшення об'єму, використовують розчинники для кісток.