Рятуємо кору

Як зберігати ліки

Якість сиру

Собака гризе речі

Користь огірків

Догляд за малиною

Чим замінити панірувальні сухарі та зробити котлети та відбивні смачнішими (фото)  photo

Це чудовий спосіб використати засохлий хліб. Домашні панірувальні сухарі можуть бути заготівлею - хлібну крихту помістіть у пакет і заморозьте

В закладинки
Варений буряк за 10 хвилин – як правильно зробити в мікрохвильовці (фото)  photo

Час приготування овочів залежить від їхніх розмірів та мікрохвильової печі. Перед тим, як відправляти туди буряки, їх потрібно ретельно вимити

В закладинки
Як і скільки можна зберігати мариноване м'ясо для шашлику (фото)

Сирий шашлик без холодильника може не зіпсуватися трохи більше двох годин. У холодильнику він пролежить не більше трьох діб, але все залежить від маринаду

В закладинки
Як виправити надто жирний суп, бульйон та рагу – перевірені лайфхаки (фото)  photo

Часто буває, що бульйон або суп занадто жирні й навіть каламутні через це. Допоможуть забрати зайвий жир хліб, лід та кілька простих процесів

В закладинки
Як відрізнити сир від підробки та перевірити його якість (фото)

Йтиметься про тверді сири. По-перше, справжній сир не коштуватиме дешево. По-друге, хороший продукт швидко пліснявіє та обвітрюється за кімнатної температури

В закладинки
Як заточити ножі без точилки

Зробити ніж гострим можна за допомогою простих підручних засобів

В закладинки
Як зберігати полуницю в холодильнику, щоб вона довго не псувалася (фото)  photo

Якщо плануєте з'їсти ягоди не одразу, то не мийте їх, а перекладіть у чистий контейнер, застелений паперовим рушником. Бажано в один шар

В закладинки
Як правильно варити булгур на плиті (фото)  photo

Він добре поєднується практично з усім. Крупу треба добре промити та варити у воді в пропорції 1:2. Смачніше, якщо попередньо булгур обсмажити

В закладинки
Як швидко зварити бобові із замочуванням та без (фото)  photo

Ніколи не додавайте харчову соду для прискорення процесу. Так багато хто радить, але це неправильно. Зменшити газоутворення після бобових допоможе трохи яблучного оцту

В закладинки
Чим швидко замінити майонез – потрібні сметана або натуральний йогурт (фото)  photo

До цих двох продуктів додаються найпростіші інгредієнти – отримуємо цікаві соуси для запікання м'яса або риби та заправки салатів

В закладинки
Як зберігати ківі в холодильнику та за кімнатної температури

За кімнатної температури ягода пролежить трохи більше п'яти днів. У відсіку для овочів можна збільшити термін придатності до двох тижнів, але треба дотримуватися правил

В закладинки
Більше новин
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти